45 ΗΜΕΡΕΣΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
360 ΗΜΕΡΕΣΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ (DOA)

Η GearBest είναι κάτι περισσότερο από ένας ιστότοπος αγορών, έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της τεχνολογίας από λάτρεις της τεχνολογίας. Έχουμε πάθος για όλα τα είδη τεχνολογίας από τα παλιομοδίτικα έως τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.

Η αποστολή μας
Στο GearBest, το όραμα της εταιρείας μας είναι απλό: να γίνουμε ο κορυφαίος πωλητής ηλεκτρονικών ειδών παρέχοντας μια απαράμιλλη επιλογή από τα καλύτερα gadgets, μια ασυναγώνιστη εμπειρία αγορών, γρήγορες αποστολές και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους. Για μας, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Η απόλυτη δέσμευσή μας στους πελάτες, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη. Όταν αγοράζετε από εμάς, η πώληση δεν ολοκληρώνεται όταν στείλουμε την παραγγελία σας, ολοκληρώνεται όταν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το GearBest?
Η GearBest διατηρεί το δικό της απόθεμα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Ακολουθούμε εξαιρετικές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας και λειτουργούμε ένα Κέντρο Υποστήριξης Πελατών που προσφέρει πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών. Οι επαγγελματικοί διακομιστές και ο ιστότοπός μας σαρώνονται, πιστοποιούνται και ελέγχονται πλήρως από το McAfee Secure™ της Symantec ™ σε καθημερινή βάση για την προστασία σας online. Κάντε κλικ στο επίσημο σύμβολο εμπιστοσύνης McAfee για να μάθετε περισσότερα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη σελίδα Ασφαλείς αγορές. Μπορείτε να ψωνίσετε με εμπιστοσύνη στο GearBest. Με χιλιάδες προϊόντα (που ξεκινούν από μόλις $1) που αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο καθημερινά, δοκιμάστε μας σήμερα και απολαύστε ένα νέο και πιο απολαυστικό τρόπο να ψωνίζετε για όλες τις ανάγκες σας σε gadget.

Τιμές
Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρο εισαγωγής και δασμούς σε περίπτωση που τα προϊόντα σας εξεταστούν και διαπιστωθεί ότι είναι φορολογητέο από τα τοπικά σας τελωνεία. Η πληρωμή αυτών είναι ευθύνη του αγοραστή.